Eduard Schuller (18 ani) a fost vândut astăzi de Unirea Alba Iulia la Fortuna Brazi. Deşi a fost în atenţia mai multor formaţii din Liga I şi nu numai, la licitaţia pentru Eduard Schuller a participat, marţi, doar Fortuna Brazi.

Fotbalistul a fost cedat cel mai probabil pentru 30.000 de euro, iar, în termen de 5 zile, Fortuna Brazi trebuie să facă plata pentru ceea ce a licitat.

„Vânzarea acestui jucător nu înseamnă că s-au rezolvat problemele la Unirea Alba Iulia”, a declarat Mihai Dăscălescu, preşedinte FC Unirea Alba Iulia.

Conform administratorului judiciar, Florin Oprinca, Unirea Alba Iulia primeşte o gură de oxigen în acest moment prin vânzarea lui Schuller, însă fără ajutorul autorităţilor locale echipa nu are viaţă lungă.

În următoarele  zile nu ar fi exclus să se organizeze o nouă licitaţie publică pentru vânzarea unui alt fotbalist, Ionuţ Stan.

 

Comentarii

  1. mda spune:

    nu au citit ziarele, nu stiau despre anunt :)))

  2. NELUTU DEMETER spune:

    … cand vinzi in Liga a III a, nu poti sa te astepti la un pret mai mare (vezi indemnizatia de formare). Ii dorim succes oriunde ar ajunge !

 
 

Publicitate

Publicitate