1383026_10201564222160419_1821382245_nSchiorul Bogdan Gligor se pregăteşte intens de olimpiada din această iarnă. Tânărul mai are de trecut 9 puncte pentru a-și vedea visul cu ochii. Începând de vineri, acesta va intra din nou în competiții, în încercarea de a obține cele mai bune rezultate.

Bogdan Gligor se pregătește intens și vrea cu orice preț să reprezinte România și județul Alba la Olimpiada de Iarnă din Rusia. După o vacanță scurtă petrecută alături de familie, la Arieșeni, acesta s-a întors în Franța unde a reluat și antrenamentele, iar vineri va avea prima competiție. Schiorul are în prezent un total de 44 de puncte și mai are de scăzut până la 35 pentru a se putea califica.

Bogdan va debuta în prima competiție din acest an chiar vineri. Până în 19 ianuarie, când se vor termina calificările, acesta are de trecut prin 6 concursuri la care va încerca să își atingă pragul de 35 de puncte.

„Atâta timp cât am șanse matematice, trag să le fructific până la ultimul fanion din ultima cursă”, a declarat Bogdan.

Acesta a mai spus că la un asemenea nivel, foarte ridicat, orice mică greșeală te costă extrem de mult, dar cum a reușit să câștige până acum va încerca să cucerească și ultimele concursuri pe care le mai are până la terminarea calificărilor.

În cazul în care acesta nu va reuși să ajungă Soci, în Rusia, se va concentra să câștige cât mai multe trofee și să scadă până la sfârșitul sezonului sub 30 de puncte.

 
 
 

Publicitate

Publicitate