1379634_10201671018750267_1283620301_nBogdan Gligor, schiorul din Arieșeni care se lupta pentru calificarea la Jocurile Olimpice de Iarnă, a anunțat astăzi că a suferit o nouă accidentare la picior, iar Soci va rămâne doar un vis. Mai avea de participat la câteva concursuri pentru a încerca să obțină punctajul necesar  calificării, dar din păcate acest lucru nu va mai fi posibil.

Schiorul Bogdan Gligor a anunțat, joi, că participarea sa la Jocurile Olimpice nu va mai fi posibilă. Acesta a suferit o nouă accidentare la genunchi, după ce în urmă cu câteva luni s-a accidentat la un antrenament, iar medicii i-au recomandat intervenție chirurgicală.

„Din păcate astăzi totul s-a terminat pentru mine… Astăzi, în concurs, genunchiul mi-a cedat de tot… Ce să zic…? Vreau să le urez multă multă baftă colegilor mei calificați la JO,  Barbu Alexandru, Ania Caill și Achiroaie Ioan Valeriu. Îmi pare rău că nu am reușit să mă alătur echipei, dar au fost o serie de factori care m-au făcut să ratez. Accidentarea… Iarna asta foarte slabă… 80-85% din cursele la care trebuia să merg s-au anulat… Ce mai pot să fac eu? Asta e! Sper să mă recuperez repede și să trec la treabă… Sunt puțin dezamăgit, dar nu am ce să mai fac… Mulțumesc tuturor celor care au crezut în mine și m-au susținut! Și vreau să mulțumesc în special familiei care a făcut tot ce a putut pentru mine… Vă mulțumesc!!!”, a postat Bogdan pe pagina sa de facebook.

 
 
 

Publicitate

Publicitate