images_posts_Winter-Transfer-Window-2014Multe schimbări la numai o săptămână distanţa de încheierea turului de campionat al Ligii a IV-a! Astfel, fundaşul Ovidiu Oniga şi atacantul Paul Muntean au fost transferaţi definitiv de la Olimpia Aiud la Mureşul Vinţu de Jos, iar liderul este foarte aproape de a-l înregimenta din retur pe mijlocaşul Marius Coman (Dalia Sport Daia Română) !

În contrapartidă, viceliderul, Performanţa Ighiu îi va legitima, până în vară, pe apărătorul Daniel Vaidasigan şi mijlocaşul Alex Antonescu (ambii de la Olimpia Aiud) în vreme ce cu abrudeanul Romică David s-a ajuns, verbal, la un acord de transfer.

Un alt fotbalist “vânat” în această perioadă de cele trei formaţii care se vor bate la titlu, Mureşul Vinţu de Jos, Performanţa Ighiu respectiv Şurianu Sebeş (n.a. sebeşenii au fost la rândul lor în cursa pentru achiziţionarea unora dintre cei enumeraţi mai sus dar…cum ofertele adversarelor au fost mai consistente…), este al doilea cel mai bun golgheter al turului în speţă “căpitanul” Olimpiei Aiud, Vali Drăgan…Aşadar, răbdare şi tutun! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate