IMG_9786Parcul „Arini” din Sebeș va găzdui sâmbătă, de la ora 12, Maratonul „Sănătății”, eveniment organizat de către două studente (Ana Maria Jurju și Dana Băcilă). Evenimentul se dorește a fi unul inedit și va cuprinde trei „super-maratoane”. 

Doritorii de mișcare pot participa la alergare, role sau bicicletă. Traseul se întinde pe suprafața a doi kilometri și începe din Parcul „Arini” și se termină l Ștrandul „Arini”, dar va mai fi și un traseu surpriză până la Petrești pentru maratonul bicicliștilor.

Conform organizatorilor fiecare participant la eveniment va fi premiat cu premii surpriză, iar la final, cei mi merituoși sportivi vor fi premiați.

’’Maratonul Sănătăţii este un proiect frumos, prin intermediul căruia dorim impulsionarea unui stil de viaţă sănătos, este adevărat că oamenii nu se pot schimba în decursul câtorva ore, dar cu siguranţă pot conştientiza importanţa mişcării fizice în viaţa lor şi exact acest lucru aduce evenimentul în oraşul Sebeş’’ a declarat AnaMaria Jurju, manager de proiect.

’’ Cred că este foarte important să faci sport, nu neapărat sport de performanţă, dar mişcare în general, deoarece pe lângă beneficiile fizice îţi conferă o stare de bine!’’ a declarat Dana Băcilă, manager de proiect.

Vârsta minimă de participare pentru acest maraton este de 7 ani, iar înscrierile în competiție sunt deschise atât pentru băieți cât și prentru reprezentantele sexului frumos.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate