Echipa de handbal feminin HC Alba Sebeş va susţine în acest sfârşit de săptămână un meci din cea de-a treia etapă din Divizia A, care va fi şi prima partidă din deplasare de la începutul campionatului. Sportivele se vor întâlni cu echipa poziţionată pe locul patru în clasament CSU „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu.

Sâmbătă, începând cu ora 14.00, echipa de handbal HC Alba-Sebeş va susţine prima partidă în deplasare din acest început de campionat, în compania CSU „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, echipă care se află pe locul patru în clasament, cu o treaptă mai sus faţă de echipa din Sebeş.

Potrivit antrenorului Alexandru Weber, va fi o partidă foarte disputată, întrucât atât fetele din Sebeş, cât şi cele din Târgu Jiu îşi vor dori să câştige.

„Este unul din cele mai importante meciuri de la începutul sezonului. Primul meci în deplasare îl abordam cu încredere, chiar dacă echipa din Târgu Jiu vine după două victorii, una acasă şi una în deplasare, şi îşi vor dori să câştige. Va fi un meci dificil şi disputat”, a declarat Weber.

Până în acest moment, HC Alba-Sebeş a câştigat ambele partide disputate, acasă, în sala „Florin Fleşeriu”.

Din lotul care se va deplasa la Târgu Jiu va lipsi Ana Maria Ciolan.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate