1920604_1547331522165708_7263329606858361569_nSâmbătă, la ora 18.00, Casa de Cultură a Sindicatelor din Alba Iulia , găzduieşte o gală de kickboxing. În ring se vor „duela” 16 luptători din ţară, printre care şi albaiulienii Andrei Dărămuş şi Zoltan Bologizbar. Preţul unui bilet este de 50 de lei, şi se poate achiziţiona în ziua galei la intrare.

În acest sfârşit de săptămână, la Alba Iulia se dă „undă verde” la kickbox. Un  număr de 16 sportivi de categorii diferite se întâlnesc la Gala Kickbox. Cap de afiş la marele eveniment este meciul dintre Zoli (Zoltan Bologizbar) din Alba Iulia şi Tinuț (Adalbert Sule) din Cluj – Napoca, la categoria +95 dekilograme, care se va disputa la finalul galei.

Pe lângă cei doi luptători, alţi 14 sportivi din Arad, Timişoara, Hunedoara, Craiova, Giurgiu, Bistriţa, Bucureşti, Baia Mare intră în competiţie.

În deschidere, vor avea loc şi două meciuri de box de juniori. Doi dintre juniorii care se vor boxa sunt albaiulienii, Iulian Covaci şi Claudiu Covaci, de la Şcoala de Box Salonti.

„Acum 7 ani am mai organizat o gală de kickbox, dar nu au fost atât de mulţi sportivi. Acum este o gală puternică. La gală participă şi sportivi antrenaţi de Ciprian Sora şi Alin Panait”, a spus organizatorul evenimentului, Ovidiu Văişan.

Iubitorii acestui sport au ocazia să-i vadă în ring pe:

Zoltan Bologizbar (Alba Iulia) vs. Adalbert Sule (Cluj – Napoca) +95 de kg

Adrian Toba (Hunedoara) vs. Florin Lupu (Craiova) 81 de kg

Cosmin Ionescu (Bucureşti) vs. Eduard Ingeaua (Giurgiu) 86 de kg

Bogdan Qatamner (Arad) vs. Andrei Dărămuş (Alba Iulia) 85 de kg

Jane Ungureanu (Bucureşti) vs. Raul Suciu (Baia Mare) 85 de kg

Marius Ciocârlă (Arad) vs. Adrian Giurgiu (Timişoara) 81 de kg

Daniel Lazăr (Bucureşti) vs. Ştefan Szomoru (Bucureşti) 86 de kg

Ilie Morar (Bistriţa) vs. Alexandru Iacob (Timişoara) 68 de kg

Camelia TOMA

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate