Miroslav PopovSigură de poziția secundă în clasament, CS Universitatea Alba Iulia, va avea parte sâmbătă de un meci dificil, în deplasare cu  CSBT Alexandria, formație redutabilă pe propriul teren. 

Indiferent de rezultat echipa lui Popov nu mai poate pierde locul secund, dar chiar și așa, tehnicianul sârb vrea să câștige toate jocurile rămase până la finalul sezonului.

„Am auzit că ei nu au trei jucătoare, dar indiferent de acest lucru va fi dificil. E greu să joci acolo, dar cred că noi avem o echipă mai bună și vom învinge”, a declarat Miroslav Popov, antrenor principal CSU Alba Iulia.

Partida de la Alexandria va fi arbitrată de Dragoș Stan și AlexandruVasile, în vreme ce Constantin Ioan va fi comisarul partidei. Întâlnirea dintre cele două combatante va începe de la ora 18:00 și va avea loc în sala „Sporturilor” din Alexandria.

După partida de sâmbătă, gruparea din Alba Iulia va întâlni CSM Satu Mare, marți într-un meci al orgoliilor, deoarece pentru vizitatoare evoluează Eni Laza, iar antrenor este nimeni altul decât fostul director sportiv, Petru Eleș.

 
 
 

Publicitate

Publicitate