Etapa cu numărul 10 din cadrul Ligii a III-a, seria a V-a începe astăzi cu meciul dintre FC Zalău și liderul CS Național Sebiș. Echipa din Cugir joacă mâine, de la ora 15.00, pe terenul din baza sportivă Jucu.

ACF Metalurgistul ocupă în continuare poziția secundă în clasament, în ciuda înfrângerii din etapa trecută de pe teren propriu, în fața liderului CS Național Sebiș. Cugirenii au acumulat 16 puncte în 8 etape, având cel mai bun atac al seriei, cu 20 de goluri marcate. Echipa din Cugir se luptă pentru a rămâne pe poziția secundă din clasament, după ce ACS Șoimii Pâncota țin aproape, în urma victoriei cu 2-1 din etapa trecută în confruntarea cu CS Osorhei, egalând la puncte echipa din Cugir.

La prima vedere, favorită la câștigarea confruntării pare a fi Cugirul, având în vedere poziția celor două în campionat. Dacă Metalurgistul stă ceva mai bine în campionat, adversara directă de mâine, CS Unirea Jucu este ocupanta locului 8, cu 8 puncte strânse de la începutul sezonului. În etapa trecută, Unirea Jucu a pierdut pe teren propriu cu scorul de 2-0, în fața celor de la ACS FC Municipal Baia Mare.

Metalurgistul Cugir 1939 joacă peste o săptămână în fața suporterilor, în ultima etapă a turului, când primește vizita celor de la CS FC Zalău. Meciul va avea loc în 1 noiembrie, începând cu ora 14.00, pe stadionul din Cugir.

 
 
 

Publicitate

Publicitate