CS Navobi Alba Iulia va susține al treilea meci din campionat, sâmbătă, contra celor de la CFR 1933 Timișoara. Meciul se va desfășura pe terenul II Stadionului „Cetate”.

Echipa condusă de Cătălin Popa și Alexandra Marian are, sâmbătă, un meci dificil contra liderului CFR 1933 Timișoara. Oaspeții au reușit să învingă în ultima etapă Olimpia Cluj, echipă care participă în cea mai tare competiție feminină intercluburi, UEFA Women’s Champions League.

„Întâlnim, sâmbătă, liderul seriei, o echipă destul de puternică, cu experiență și va fi foarte dificil să ne impunem. Plecăm cu gândul să nu luăm multe goluri și vrem să facem o figură frumoasă în această partidă”, a declarat Alexandra Marian, antrenor secund CS Navobi Alba Iulia.

Antrenorul Cătălin Popa nu va putea conta pe Laura Andone, Georgiana Popa și Alexandra Holobuț, dar în schimb revine Sibianca Matei.

Astfel, fetele de la CS Navobi Alba Iulia vor încerca să aducă primele puncte pentru gruparea albaiuliană, dar misiunea lor este una extrem de dificilă.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate