Liga a III-a a ajuns la cea de-a 13 etapă din actualul sezon, competiție în care ACF Metalurgistul Cugir, formație ce se află în seria cu numărul 5, este singura echipă ce reprezintă județul Alba în fotbalul profesionist. Sâmbătă, 16 noiembrie, cugirenii joacă în deplasare la Arad, împotriva formației CS Ineu.

Metalurgistul Cugir ocupă poziția a 3-a în clasamentul seriei, cu 20 de puncte strânse în cele 11 meciuri jucate, în care au obținut 6 victorii, 2 egaluri și 3 înfrângeri, dar dețin și cel mai bun atac al seriei a 5-a, fiind singura echipă ce a reușit să marcheze până acum 24 de goluri. Etapa trecută au reușit să-și ia revanșa de la CS Osorhei, după ce în tur au pierdut în meciul de debut cu 2-1. Băieții coordonați de Marius Opric au reușit să obțină toate cele 3 puncte puse în joc, câștigând cu 2-0 după reușitele lui Adrian Cîrstean. Deși au traversat o perioadă nu tocmai plăcută, cugirenii și-au revenit la timp și au reușit să iși păstreze poziția în clasament.

CS Ineu, este una dintre cele trei formații ce reprezintă județul Arad în seria a 5-a din liga a III-a, după liderul CS Național Sebiș și ocupanta locului 2, ACS Șoimii Pâncota. În cele 11 meciuri disputate, CS Ineu a obținut patru victorii, patru rezultate de egalitate și 3 eșecuri. Trupa antrenată de Adrian Abrudean sunt cunoscuți după un joc defensiv foarte bun, având o perioadă de patru meciuri disputate fără a primi nici un gol, serie oprită de FC Zalău care s-a impus etapa trecută cu 1-0 pe teren propriu.

În cazul unei victorii, Metalurgistul Cugir poate să se aproprie la doar două puncte de formația ce ocupă prima poziție, CS Național Sebiș, în cazul în care liderul va remiza în derby-ul de astăzi cu cealaltă formație din Arad, ACS Șoimii Pâncota, echipă ce se află în acest moment pe locul secund, la doar două puncte în fața cugirenilor.

 
 
 

Publicitate

Publicitate