IMG_4266AS Unit Alba Iulia a început deja pregătirile pentru Divizia A de handbal masculin (al doilea eșalon al handbalului românesc), ligă în care mai evoluează și Voința Sebeș. 

După ce săptămâna trecută elevii pregătiți de Sorin Macarie și Vasile Petric au jucat cu Universitatea Cluj, sâmbătă, de la ora 12.00, AS Unit Alba Iulia va juca un nou meci de pregătire. La Alba Iulia va sosi HC Sibiu, formație cu care Voința Sebeș a luptat sezoanele precedente pentru promovarea în Divizia A.

„Noi încercăm cam la 2-3 săptămâni să facem câte un amical, încercăm să sensibilizăm oamenii să facem o echipă de durată. Încercăm o colaborare cu Consiliul Județean,  Universitatea Cluj e posibil să ne ajute și ei cu ceva jucători”, a declarat Sorin Macarie, antrenor AS Unit Alba Iulia.

În toamnă, formația din Alba Iulia se va înscrie în Divizia A de handbal masculin, după ce sezonul precedent au jucat în al treilea eșalon.

Amicalul de la Alba Iulia va avea loc sâmbătă de la ora 12.00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate