ajf albaAflați la prima participare în „Cupa Regiunilor”, competiție organizată de FRF și UEFA, Asociția Județeană de Fotbal Alba a reușit să câștige toate meciurile pe care le-au avut la dispoziție, iar mâine este bătălia finală. AJF Alba joacă mâine de la ora 14:00 pe un teren sintetic din Buftea cu AJF Brașov, pentru titlul de campioană națională.

AJF Alba a câștigat grupa din care a făcut parte, respectiv grupa A, unde a întâlnit AJF Maramureș și AJF Harghita. Cei trei antrenori Alin Hancăș, Adrian Bicheși și Ion Ilie au pregătit cum nu se putea mai bine echipa, reușind să câștige toate meciurile din cadrul grupelor, dar și următorul meci, respectiv semifinala disputată la Brașov, împotriva selecționatei AJF Vrancea. Ultimul meci a fost unul foarte echilibrat, cu ocazii de ambele părți, dar în final cu victoria selecționatei județului Alba, scor 3-1 după reușitele lui Cristian Bodea (min.7), Răzvan Frențiu (min.20) și Andrei Cernea (min.55).

Este de reamintit și faptul că portarul echipei, Cătălin Ștef, a reușit performanța de nu a primi nici măcar un gol în cele 4 dispute din cadrul grupelor. Singurul gol primit de selecționata județului Alba a venit în urma semifinalei disputate cu AJF Vrancea.

AJF Alba a reușit să selecționeze 20 de jucători, din liga a V-a și a IV-a, astfel că lotul echipei pentru finală este următorul:

Ștef Cătălin, Leba Corado, Ivașcu Cătălin, Ivașcu Cristian, Morariu Vasile, Crețiu Florin, Lungu Raul, Chirilă Mihai, Baghiu Flaviu, Cernea Andrei (Industria Galda de Jos), Frențiu Răzvan, Iuoraș Marius (Performanța Alba Iulia), Nemeș-Dan Ioan, David Romică (Cuprirom Abrud), Borșoi Zoltan (Viitorul Sântimbru), Bodea Cristian (Energia Săsciori), Goangă Darius (Rapid CFR Teiuș), Trușcă Răzvan (Inter Ciugud), Cristea Ionel (AFC Micești), Javla Sergiu (Mureșul Vințu de Jos).

 
 
 

Publicitate

Publicitate