Metalurgistul cugirSâmbătă 23 noiembrie 2013, de la ora 14:00, ACF Metalurgistul Cugir 1939 joacă împotriva echipei clasate pe locul 10 în clasament, FC Unirea Dej. Cugirenii încearcă să repete istoria din tur și forțează victoria cu numărul 7 în actuala stagiune.

După 12 etape scurse din campionat, singura echipă ce reprezintă județul Alba în fotbalul profesionist, Metalurgistul Cugir, ocupă poziția a 3-a în campionat cu 21 de puncte, la doar două puncte de poziția secundă ocupată de Șoimii Pâncota și la patru puncte de liderul CS Național Sebiș. Adversara directă a cugirenilor de mâine, FC Unirea Dej, este clasată pe cea de-a 10-a poziție, cu doar 7 puncte strânse. Echipa din Cluj, se află la 3 punct de ultimul loc, iar până acuma a reușit să câștige de două ori și să remizeze doar o singură dată, în rest având doar înfrângeri.

Cele două formații s-au mai întâlnit o dată, respectiv în turul campionatului, când băieții antrenați de Marius Opric au făcut deplasarea pe terenul din Dej, pentru cea de-a 3-a etapă din actualul sezon. Prima confruntare directă fiind câștigată de cugireni, cu scorul de 2-1.

În meciul de mâine ACF Metalurgistul Cugir pleacă favorită din toate punctele de vedere. Pe lângă rezultatul din tur și poziția în clasament, metalurgiștii dețin și cel mai bun atac din serie, cu 26 de reușite, în timp ce FC Unirea Dej are cea mai slabă apărare din seria a 5-a a ligii a III-a cu 29 de goluri primite.

 
 
 

Publicitate

Publicitate