Un grup de 10 sportive din Alba Iulia au participat, sâmbătă, la Campionatul Național de iarnă de la Reșița, competiție dedicată tuturor categoriilor. CS Unirea Alba Iulia a obținut cinci medalii, în vreme ce LPS Alba Iulia a obținut una de aur.

Deși nu sunt plătite de luni bune, sportivele de la CS Unirea continuă să își facă datoria. Bianca Molnar a obținut aurul la proba de 5 kilometri, susținută la categoria junioare II, în vreme ce  pe treapta a doua a podiumului s-au clasat Mihaela Acatrinei, la proba de 10 km dedicată juniorilor I, dar și echipa CS Unirea compusă din Maria Acatrinei, Maria Neag și Denisa Popa.

Andreea Bârsan a luat o medalie de argint, iar Luminiţa Moldovan a cucerit şi ea bronzul.

„Eu zi că au fost rezultate foarte bune, deși timpul foarte friguros a ținut să ne amintească că am fost la Campionatele Naționale de iarnă că așa se numesc, dar majoritatea sportivelor au recorduri personale ”, a declarat Gabriel Avram, antrenor CS Unirea Alba Iulia, atletism.

Rezultatele de sâmbătă le-au calificat pe Bianca Molnar și Mihaela Acatrinei la Campionatul Balcanic, ce va avea loc în Turcia pe 20 aprilie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate