FRF a stabilit programul competițional pentru sezonul 2012-2013. Prima etapă din Liga II-a va avea loc pe 18 august, iar Liga a III-a va debuta pe 17 august. Unirea Alba Iulia și Europa Alba Iulia vor afla zilele următoare adversarii din primele runde.

Întrebat despre programul competițional și posibili adversari din sezonul viitor, președintele Unirii, Mihai Dăscălescu a mărturisit că și-ar dori mai întâi ca echipa lui să poată începe campionatul.

”Mi-aș dori în primul rând să putem începe campionatul. Cu cine picăm, e mai puțin important. Să avem bani să putem începe campionatul. Dacă Universitatea Craiova va fi la noi în serie, nu mi-aș dori să jucăm în prima etapă cu ei. Vreau să avem finanțare și apoi să vedem. Va fi un campionat foarte greu anul următor. Vom fi în serie cu FCM Târgu Mureș, Voința Sibiu, Universitatea Craiova, mai retrogradează și 5 echipe, va fi foarte greu”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

În sezonul următor, nu ar fi exclus ca judeţul Alba să aibă trei echipe în Liga a III-a, dat fiind faptul că Europa Alba Iulia a promovat, iar CSO Cugir intenţionează să solicite loc în eşalonul terţ şi CS Zlatna a depus deja actele pentru a fi reprimită, pentru a treia oară, în Liga a III-a.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate