Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, întrunit statutar în data de 25 ianuarie 2017, a aprobat cu unanimitate de voturi solicitarea AJF-urilor, cu privire la prelungirea perioadei de transfer la nivel de Asociații Județene de Fotbal, astfel încât perioada de transferuri pentru competițiile organizate la nivel județean a început în 24.01.2017 și se va încheia cu 48 de ore înainte de începerea returului, respectiv cu 48 de ore înaintea primei etape din anul 2017 pentru competițiile ce se desfășoară în sistem play-off/play-out. Pentru evitarea oricărui dubiu, jucătorii transferați la nivel de AJF ulterior încheierii perioadei de transferuri a FRF (20 februarie 2017), nu vor putea participa la jocurile echipelor clubului ce evoluează în competițiile organizate de FRF. Programul returului va fi comunicat în zilele următoare.

* Echipele care doresc să efectueze transferuri, legitimări ș.a.m.d. trebuie să achite înainte restanțele financiare din anul 2016.

** Pentru a avea drept de joc în anul retur, jucătorii trebuie să efectueze vizita medicală și să își pună viza anuală pe anul 2017.

*** Fiecare echipă va achita înaintea începerii returului cotizația și viza anuală/echipă. (ajfalba.ro)

Post-ul S-a prelungit perioada de transferuri la nivelul AJF-urilor! VEZI AICI până când te poți tranfera! apare prima dată în Alba Sport.citeste mai mult aici

 
 
 

Publicitate

Publicitate