Nemulțumiți de banii pe care i-au primit înainte de meciul cu Luceafărul Oradea, mai mulți fotbaliști din lotul antrenat de Stelian Gherman au refuzat să joace sâmbătă cu Luceafărul Oradea.

Bumbac, Oprea, Bucurică, Petrescu sunt ”accidentați” și Mureșan (ultimul nu s-a prezentat la stadion), toți acești fotbaliști au refuzat să joace fiind nemulțumiți de sumele pe care le-a primit înainte de joc. Mai trebuie adăugat că deși se încearcă salvarea echipei toți acești fotbaliști  au preferat să nu joace pericliteze rezultatul de la jocul cu Luceafărul.

De apreciat au fost însă Oară, Istrate, Stan, Ianc, Găldean, fotbaliști care trebuie apreciați pentru că deși neplătiți au intrat în teren și și-au făcut datoria.

 

Comentarii

 1. unirist spune:

  galdean este neplatit de o luna ,,ianc saracu nerefacut s-a bagat de frica conducatorilor,,stan a fost fortat de trifan si dascalescu sa joace,,istrate este cu banii la zi iar oara este sifonul echipei e numai gura de el ….

  1. UNIRISTA spune:

   Ba frustratule, de unde sti tu atatea din postura ta de suporter? sau esti si tu vre-un fotbalist ratat care ar vrea sa fie si el pe la Club..:))) ar trebui sa ai putin respect fata de toata echipa ca numai ei stiu cum au indurat atatea luni fara sa primeasca nimic, si totusi ai jucat pt echipa ”ta”…defapt mai mult nu-ti poate cere omu cand tu suferi pe site-uri prin comentarii si esti mult prea mic si nesimnificativ in orasul asta. Mi-e mila sincer de oamenii ca tine… Prea multa suferinta in oras 😐

 2. unirist spune:

  cei care nu au jukat sunt neplatiti de 4 5 si chiar 6 luni unii dintree ei asa k mucles…..

 3. sima ioan spune:

  Pai nu am nimik de reprosat fata de jucatori, pt ca si fiul meu joaca fotbal,dar……..intrebarea mea este: de ce inaite cu o zi de meci au vn la stadion majoritatea fotbalistilor rupti de beti…eram la un meci al juniorilor. Ce sa invete cei tineri de la ei…asemenea specimene nu se pot numi fotbalisti.

 
 

Publicitate

Publicitate