1459259_581611161910490_500170154_nGruparea din Miceşti este cea de-a cincea formaţie din Liga a IV-a care îşi schimbă antrenorul principal în această iarnă!

Astfel, după plecarea lui Fane Fogoroşi la Dalia Sport Daia Română, miceştenii l-au numit în funcţia de principal pe jucătorul de bandă dreaptă George Aldea, fost în tur antrenor principal al juniorilor A1 şi jucător al echipei de seniori a celor de la FC Miceşti.

Gruparea din Miceşti, care a mai tratat pentru postul de antrenor principal cu Sorin Mărginean-a preferat să rămână la Inter Ciugud respectiv Gică Bran-a preluat formaţia de juniori D a Unirii Alba Iulia, se va reuni sâmbătă 31 ianuarie la ora 16.00 la stadionul Groapa Rotundă din localitate iar a doua zi, duminică, 1 februarie, va disputa primul amical, la Mihalţ cu Dacia, grupare din Liga a V-a, Seria 1.

În aceste condiţii, George Aldea a devenit al 5-lea tehnician instalat pe banca tehnică în această perioadă precompetiţională, după Fane Fogoroşi (Dalia Sport Daia Română), Radu Andone (Olimpia Aiud), Horea Ciucă (Euro Şpring) şi Marius Todor (ASC Pianu 2013). Iar sarabanda schimbărilor nu se va opri, cu siguranţă, aici…(D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate