Supărat după înfrângerea de la Alba Iulia, Romulus Buia, s-a declarat nemulțumit de faptul că elevii lui au ratat mai multe oportunități de a marca în jocul de la Alba Iulia. Chiar dacă gazdele au dominat clar jocul Buia a mărturisit că echipa lui a avut ocazii „rarisime”.

„Un meci foarte greu păcat că jucătorii mei au aceași problemă. Finalizarea, ne creem multe ocazii, chiar ocazii rarisime. La 1-1 puteam să închidem jocul. Unirea Alba Iulia a crezut în șansa ei și a reușit să câștige. Am avut probleme înainte de joc când am făcut un prim 11 și cu o oră înainte de jos mi s-a comunicat că nu-i pot utiliza pe Achim și Santos. Probleme de organizare, păcat că se produc la nivelul ăsta. Am mai pățit și anul trecut. Păcat că n-am reținut un rezultat bun deși la Zlatna avem toate condițiile de cazare de masă, de antrenament. Baia Mare este echipa Zlatnei venită de la Baia Mare, este exact același lucru cu AEK București când am mers la Timișoara. Oamenii ne-au primit bine. Alin Câmpean a marcat la debut, mă bucur pentru el, este bine pentru el că a marcat, este un jucător din Zlatna care ne va ajuta mult

În etapa viitoare, FC Maramureș Universitar Baia Mare  va juca pe propriul teren cu Corona Brașov, formație ce a debutat cu o victorie în Liga a II-a.

 

 

Comentarii

  1. das spune:

    CE OCAZI ATI AVUT SI VOI MA N********* CA A DOMINAT UNIREA 80% JOCU

 
 

Publicitate

Publicitate