bibaRomică David (Performanţa Ighiu) şi Marius Biba Cristea (Mureşul Vinţu de Jos, foto în alb) au marcat câte o triplă pentru formaţiile lor în ruunda cu numărul 18 din Liga a IV-a, deci snt MVP-rile rundei.

Mai mult, golgheterul ultimelor trei ediţii de campionat, ex-abrudeanul Romică David a urcat pe prima poziţie a clasamentului celor mai buni marcatori ai actualei ediţii de campionat având la activ 19 reuşite, cu una mai mult decât colegul său de echipă, Silviu Turuş care a punctat duminică doar de două ori şi a ajuns la cota 18 în ceea ce priveşte numărul golurilor înscrise în acest sezon.

(P)  Adidasi  și ghete fotbal pe FashionSport.ro.  Peste 40.000 de articole sport pentru femei, bărbați și copii. Branduri : Nike, Adidas, Puma, Dunlop, Slazenger, Lee Cooper, Karrimor, Everlast etc. Reduceri mari în fiecare zi.

Pe poziţia a treia, Vali Drăgan (Olimpia Aiud), nu a punctat în ultima rundă, cu 16 reuşite stagionale. De remarcat şi trendul ascendent pe care se află unul dintre cei mai promiţători atacanţi din judeţ, uniristul Daniel Lăsconi, marcator a cinci goluri în primele două întâlniri din retur, două la Stremţ respectiv trei pe Cetate în meciul cu AS Războieni Cetate. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate