IMG_1654Unirea Alba Iulia mai speră la play-off, după victoria 1-0 în deplasare cu AFCM Târgu Mureș. Unicul gol al partidei a fost marcat de Rodean, în minutul 67. 

Unirea Alba Iulia a întâlnit una dintre cele mai bine organizate formații de la Juniori A. Formația din Târgu Mureș avea cea mai bună defensivă alături de FC Unirea Alba Iulia. Unicul gol al partidei a venit în minutul 67, după ce Iancu a centrat perfect pentru lovitura de cap a lui Rodean.

„A fost un meci cu o echipă foarte bine organizată, o echipă care primește foarte greu gol, îmi felicit jucătorii pentru atitudine în primul rând și e primul meci când evidențiez un jucător pe Daniel Lăsconi”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Unirea a jucat cu: Clipici – Stoica, Șandru, N. Rus, D. Iancu – Ioani, Schiau, Buda, Rahovean – Lăsconi și Matei. Au mai intrat: Rodean, Tamaș, Boamfă.

Etapa viitoare, ultima din sezonul regulat, elevii lui Dăscălescu vor întâlni Avântul Reghin, într-o partidă ce va avea loc duminică pe Stadionul „Cetate”.

 
 
 

Publicitate

Publicitate