DSC03099Are 16 ani, este născut la Alba Iulia dar de vreo 14 ani trăieşte în Spania!

A revenit acasă, după 6 ani, cu ocazia cantonamentului naţionalei de baschet băieţi (U18) a României pentru a participa la un stagiu de pregătire centralizat la Ghiorgheni. Isteţ, are doar note de 8, 9 şi 10 la şcoală, cel supranumit “Il Locomotora (Locomotiva)” , joacă pentru UCAM Murcia, a vorbit despre baschet, şcoală, Spania şi România.

Tata a vrut să ajung fotbalist dar eu am încercat la baschet şi cred că a fost alegerea cea mai bună. Condiţiile din Spania sunt mult mai bune decât cele din România, asta în ceea ce priveşte infrastructura, dar dacă ar fi să aleg în acest moment aş alege…România. Normal că îmi doresc să joc în Spania, dar n-aş zice niciodată nu unei oferte venită de la o echipă din România. Visul meu? Să reuşesc să devin avocat, să joc pentru naţionala României şi să demonstrez că prin multă muncă orice vis poate deveni realitate” a spus simplu românul nostru din…Murcia.

Şi când cuvintele vin de la un puşti de doar 16 ani, va împilni 17 în luna noiembrie, parcă orice comentariu este de prisos. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate