LPF 2010 - POLI IASI - UNIREA URZICENIÎn cadrul meciului disputat duminică între Andreas Alba Iulia și ACS Viitorul Spicul 2014, arbitrul a acordat un număr record de cartonașe roșii pentru această etapă. Nu mai puțin de 4 cartonașe a dictat arbitrul în cadrul partidei.

Primul cartonaș roșu a venit în urma acumulării de două cartonașe galbene și a fost dat unui jucător al echipei din Daia. Al doilea a venit identic cu primul, tot prin acumularea de două cartonașe galbene și a fost dat unui jucător al echipei din Alba Iulia. Al treilea cartonaș roșu a fost dat pentru că un jucător a lovit un adversar, fără ca acesta să fi avut mingea în mână, iar ultimul cartonaș roșu, pentru injurii aduse arbitrului.

De asemenea, pe lângă numărul record de cartonașe roșii dictate, arbitrul a reținut și două carnete ale unor jucători de la ambele echipe. Un carnet pentru violențe asupra unui arbitru asistent, iar cel de-al doilea pentru că arbitrul a fost udat.

Arbitrul va fi chemat de membrii Comisiei de Disciplină a AJF Alba în vederea soluționării unor probleme apărute în timpul meciului. Aceste nereguli au fost constatate de observatorul meciului, dar nu au nicio legătură cu faptul că arbitrul a acordat patru cartonașe roșii.

Sursa foto: www.cugetliber.ro; accesorii-arbitraj.ro

 
 
 

Publicitate

Publicitate