CSS Blaj a participat, în perioada 2-3 martie, la Campionatul Național de Atletism, competiție desfăşurată la Bucureşti şi dedicată cadeților. Atletul Adrian Dordea a reușit să obțină medalia de bronz.

Chiar dacă doar Dordea a obținut medalie, și ceilalți atleţi au avut o comportare bună, conform antrenoarei Cristina Man. Aceasta l-a nominalizat pe Călin Gorcea, care a participat la această competiție, deși este cu doi ani mai tânăr decât restul competitorilor.

”Mă încântă foarte mult rezultatele obținute de sportivii mei. Cu excepția unuia, care a avut unele probleme, toți și-au depășit recordurile personale”, a declarat Cristina Man, antrenor CSS Blaj.

Cristina Man a fost însoțită la București de următorii sportivi: Adrian Dordea, Călin Gorcea, Iulian Stoica, Alexandru Pintea, Alexandru Maier, Alin Oancea.

Sportivul s-a declarat mulțumit de rezultatele obținute la București şi a dezvăluit și planurile de viitor. ”Pentru mine înseamnă foarte mult această medalie. Îmi doresc mereu să câștig cât mai multe medalii, indiferent despre ce competiții este vorba”, a declarat Adrian Dordea, atlet, CSS Blaj.

Următoarea competiție pentru CSS Blaj va avea loc pe 17 martie, la Băile Felix, unde vor avea loc Campionatele Naționale de Cros.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate