Arena Alba Iulia, echipa care a câștigat tot ce se putea câștiga până în acest moment, va fi la prima participare în Liga a IV-a. Echipa antrenată de Ovidiu Barna, vrea ca sezonul viitor să practice fotbalul din plăcere, iar obiectivul este menținerea în Liga a IV-a.

Chiar dacă a fost înființată în urmă cu un an de zile, Arena Alba Iulia a promovat în Liga a IV-a, obținând toate punctele puse în joc în Seria I a Ligii a V-a și a reușit să câștige și faza județeană a Cupei României învingând Performanța Ighiu în finală, după ce în semifinale a trecut peste CSO Cugir. În faza națională, Arena Alba Iulia a ajuns până în faza a III-a a competiției trecând peste Gloria Arad și CFR Simeria, iar miercuri 15 august va întâlni CS Unirea Florești la Mihalț.

Echipa lui Ovidiu Barna încearcă să facă un parcurs bun și în Liga a IV-a, chiar dacă sezonul trecut a spulberat bătut tot ce i-a ieșit în cale, iar obiectivul principal al albaiulienilor este menținerea în Liga a IV-a.

La capitolul transferuri, Arena Alba Iulia a reușit să înregimenteze doi jucători până în acest moment și mai încearcă să aducă încă  2-3 juniori de la Unirea Alba Iulia. Primul jucător transferat de Ovidiu Barna a fost Marius Neagu de la FC Cisnădie, acesta fiind urmat Iulian Popa,  jucător adus de la Crăciunelul de Jos.

Seria amicalelor pentru Arena Alba Iulia s-a sfârșit datorită meciurilor oficiale care urmează pentru albaiulieni. În disputele amicale aceștia au reușit să învingă în trei din cele patru amicale care le-au disputat, 4-1 cu Industria Galda de Jos, 1-2 cu Turda II, 8-1 Dacia Mihalț și 5-3 Inter Mihalț.

„Noi o să jucăm sa ne menținem în Liga a IV-a, dar vom juca de plăcere și vrem să practicăm un fotbal cât mai frumos. Nu vrem performanță, dar sigur nu vrem să fim ciuca bătăilor. Nu ne propunem nici un obiectiv măreț, vrem doar să ne clasăm cât mai sus în clasament și bineînțeles menținerea în Liga a IV-a.” a punctat Ovidiu Barna, antrenor Arena Alba Iulia

În acest moment alături de  Arena Alba Iulia se pregătesc următorii jucători:

Ovidiu Barna, Nicolae Mârza, Daniel Pop, Mihai Micu, Mihai Bancheș, Marcel Florea, Alin Bucur, Valentin Marcu, Alexandru Savu, David Florea, Ciprian Brânză, Ioan Băcilă, Marius Florea, Iulian Popa, Marius Neagu.

Până la începerea campionatului, Arena Alba Iulia va susține două meciuri oficiale, supercupa AJF Alba de vineri și turul al III-lea al Cupei României, miercuri.

 
 
 

Publicitate

Publicitate