După o vară în care au fost aproape de desfiinţare, jucătorii unirişti s-au reunit pe 30 iulie sub comanda lui Stelian Gherman.

Chiar dacă, în urmă cu câteva săptămâni, Unirea Alba Iulia a fost aproape desfiinţată, echipa s-a reunit luni la Stadionul “Cetate”. Echipa a schimbat strategia, după cum declara președintele Mihai Dăscălescu zilele trecute, iar săptămâna aceasta, cel mai probabil, se va parafa transferul tânărului fundaş, Ionuţ Stan, la FC Vaslui. Acest transfer vine ca o gură de aer pentru jucătorii unirişti, care au de încasat 3-4 restanţe financiare.

„Începerea campionatului pe 1 septembrie ne avantajează, dar tot suntem puţin în urmă. Foarte mulţi jucători au plecat, iar acum, atât pentru mine cât şi pentru jucători, respectiva conducere este un risc mare şi ştim cu toţii ca va fi greu, dar nu imposibil”, a declarat Stelian Gherman, antrenor Unirea Alba Iulia.

Lotul care a participat la reunire a fost compus din: Pascal, Lasc, Sclipici – portari, Stan, Bumbac, Schuller, Potopea, Bucurică, Kiss (Poli II Timişoara), Ianc, Bălaş, Negură, M. Oprea, Petrescu, Contor, Bretoiu, Oară. Coţolan, Simtion (CSO Cugir), A. Popa (Europa Alba Iulia), Moga, Benga (Dalia Sport Daia Română), Croitoru. Au lipsit Man, care este uşor accidentat şi Mureşan, care revine marţi de la Botoşani.

În cursul zilei de sâmbătă, Unirea Alba Iulia, va juca probabil un meci amical împotriva fostei prim-divizionare FCM Târgu Mureş, echipă antrenată de fostul unirist Alexandru Pelici.

 

Comentarii

  1. jean spune:

    Hai Unirea Alba ! ! nu vă lăsaţi băieţi ! Unirea nu moare ! ! Unirea e-n sîngele meu !

 
 

Publicitate

Publicitate