Startul returului în liga a II-a și a III-a a fost amânat din nou, astfel că Unirea Alba Iulia și CS Zlatna vor începe meciurile oficiale abia pe 16 și 17 martie. Contactat telefonic, președintele executiv al Unirii, Mihai Dăscălescu s-a declarat nemulțumit de faptul că returului s-a amânat din nou, după ce data inițială pentru începerea acestuia a fost 3 martie.

În lipsă de soluții, echipa lui Stelian Gherman se va vedea nevoită să  mai programeze încă două jocuri de pregătire în această  pauză competițională. N-ar fi exclus ca trupa din Alba Iulia să dispute o partidă amicală cu Europa Alba Iulia.

„Eu sunt dezamăgit pentru că la noi, în partea asta a Ardealului, terenurile au fost bune, din păcate această comasare a meciurilor nu e potrivită, deoarece ajungem ca din 12 luni să jucăm doar 5, iar în rest vacanță și antrenamente. Ne-am fi dorit să începem pe 10 martie”, a declarat președintele executiv al echipei Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu.

De partea cealaltă, antrenorul Stelian Gherman nu pare influențat de decizia FRF de a mai amâna încă odată debutul părții secunde a acestui sezon.

”Nu suntem afectați de această mutare. E decizia federației și o vom respecta. Pentru mine e indiferent când începem campionatul. Puteam să începem și pe 3 martie și pe 10. La noi ar fi fost terenul bun, dacă am fi jucat acasă”, a declarat Stelian Gherman, antrenor principal FC Unirea Alba Iulia.

Amânarea returului s-a produs din nou din cauza terenurilor impracticabile, aspect sesizat federației de către mai multe cluburi din cele două divizii.

 
 
 

Publicitate

Publicitate