Competiția organizată de UEFA – FRF a ajuns la a treia etapă. În cele trei meciuri disputate, selecționata județului Alba a reușit performanța de a strânge toate cele 9 puncte puse în joc. Miercuri, 30 octombrie, AJF Alba reîntâlnește AJF Maramureș.

Miercuri, AJF Alba a reușit să se impună cu scorul de 2-0, prin reușitele lui Bodea și David,  pe terenul din Miercurea Ciuc, în fața celor de la AJF Harghita. Rezultat ce i-a clasat pe albaiulieni pe primul loc, la o distanță de 6 puncte de locul secund, ocupat de selecționata Maramureșului. După rezultatul de ieri, AJF Alba mai are un ultim meci de disputat din faza grupelor, acasă, în fața propriilor suporteri. Meciul va avea loc în data de 30 octombrie, începând cu ora 15:00, pe stadionul „Parc” din Blaj, având ca acesta să fie ultimul meci pentru echipa din Alba, care peste două săptămâni va sta, când celelalte două echipe din grupă se duelează.

Etapa semifinalelor și a finalei se va disputa pe teren neutru, urmând  ca echipa ce va câștiga finala, se va califica în competiția internațională, reprezentând România.

Echipele județene sunt grupate în 3 grupe a câte 3 echipe. Grupa în care se află selecționata Albei arată astfel:

Loc Echipa M V E Î G.M. G.P. P
1 AJF ALBA 3 3 0 0 4 0 9
2 AJF MARAMUREȘ 2 1 0 1 4 3 3
3 AJF HARGHITA 3 0 0 3 2 7 0

 

Echipa din județul Alba este formată din antrenorii Alin Hancăș, Ioan Ilie, Adrian Bicheși şi jucătorii: Cătăin Ștef, Răzvan Frențiu, Cosmin Oltean, Zoltan Borșoi, Cornel Hălălae, Eugen Hălălae, Sergiu Javla, Darius Goangă, Andrei Cernea, Cristian Bodea, Romică David, Flaviu Baghiu, Szabo Robert, Romulus Cioară, Robert Dendiu, Casian Tulea și Nicolae Găldean.

 
 
 

Publicitate

Publicitate