IMG_1686Duminică juniorii republicani ai Unirii Alba Iulia au remizat 1-1, atât la juniori A cât și la juniori B. Echipa lui Dăscălescu (juniori A) au pierdut două puncte deoarece formația idn Alba Iulia a condus până în minutul 87. 

În minutul 47, Schiau a deschis scorul cu o lovitură de cap, pentru ca în minutul 65, Daniel Iancu să-și bată joc de o lovitură de la 11 metri. Acestaa încercat o scăriță, care a eșuat.

În minutul 68, Matei vede cartonașul roșu, iar finalul de meci i-a găsit pe elevii lui Dăscălescu în inferioritate numerică.

Unirea Alba Iulia, juniori A : Popa – Șandru,  Rus, Iancu, Matei – Rodean, Schiau, Ioani, Tamaș – Culda, Lasconi.  Au mai jucat: Buda, Bota, Constantea și Oană. Antrenor: Mihai Dăscălescu.

Juniori B, Gaz Metan Mediaș – Unirea Alba Iulia 1-1. Echipa lui Brumaru egala liderului

Echipa pregătită de Florian Brumaru a remizat 1-1 la Mediaș. Dup a deschis scorul în minutul 23, cu un eurogol, iar gazdele au egalat în minutul 36.

Remiza juniorilor B, este cu atât mai importantă cu cât albaiulienii au întâlnit cea mai bună formație din serie, grupare care se află pe prma poziție în clasament.

Unirea Alba Iulia, juniori B: Suciu – Olar, Fulea, Goguța, Boancă – Oancea, Biro, Iacșsa, Dup – Onacă și Ștef. Au mai jucat: Consantin, Scrob, Nicoară, Uță și Idita.

Următoarea partidă va avea loc miercuri 19 martie la Alba Iulia, unde elevii lui Brumaru și Dăscălescu vor întîlni FC Universitatea Craiova.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate