Motociclistul Răzvan Ponoran a câştigat primul loc în cursa de la Pannonia Ring şi a urcat astfel pe locul trei în clasamentul general la Romanian Superbike. După şase ture de circuit, sportivul din Zlatna a reuşit să treacă primul linia de start.

Cursa de la Pannonia Ring din Ungaria a reprezentat ultima din cele şase etape pe care le-a avut competiţia Romanian Superbike. După primele zile de calificări, Răzvan a luat startul de pe locul 3 la general şi locul 2 la categoria sa Rookies 1000 şi a reuşit să termine primul. Cu victoria obţinută, Răzvan a urcat de pe locul 5 în clasamentul general, pe locul 3.

„ Această victorie înseamnă foarte mult pentru mine, mi-a adus 25 de puncte cu care am reuşit să urc pe podium. Sunt sigur că această victorie mă va ajuta şi ca CV-ul meu şi voi reuşi să atrag mai mulţi sponsori”, a declarat Răzvan pentru Sport.Alba24.ro.

Deşi circuitul ar fi trebuit să cuprindă 8 ture, din cauza unor accidentări, competiţia a fost oprită după 6 ture.

Festivitatea de premiere va avea loc în luna decembrie.

Răzvan face parte din echipa 33Team Cluj, sigura din Transilvania şi este pilot de motocicletă doar de un an. Tânărul este fiul primarului din Zlatna.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate