Duminică, la Teiuș va avea loc partida dintre formația locală Rapid CFR și Cuprirom Abrud. Scăpate aparent de emoțiile retrogradării, cele două formații vor avea liber la spectacol, iar, cum ”moții” sunt cunoscuți ca fiind ambițioși, nu ar fi exclus să avem parte de o surpriză în runda de debut a părții secunde de campionat.

Aflată pe locul 7, cu 24 de puncte, gruparea din Teiuș nu s-a mișcat deloc pe piața transferurilor. Echipa lui Cornel Crișan a fost adepta conservării și nu a transferurilor pe bandă rulantă. Chiar și așa, Cornel Crișan (oficialul jucător) speră că toate punctele să rămână la Teiuș.

”Ne așteaptă un meci greu,  suntem obligați să obținem cele trei puncte. Nici nu concep să nu câștigăm”, a declarat Cornel (Coco) Crișan.

De partea cealaltă, trupa lui Robert Sicoe speră să dea marea lovitură în debutul returului.

”Este un meci foarte greu, începem returul, începem pe terenul unei echipe care, chiar dacă nu a transferat, este o echipă omogenă și ne va fi foarte greu, dar noi vom face tot posibilul să luăm punct sau puncte”, a declarat Robert Sicoe, antrenor principal Cuprirom Abrud.

Rapid CFR Teius are probleme de lot, portarul Costea fiind accidentat la spate, iar alți doi jucători acuză întinderi musculare.

 
 
 

Publicitate

Publicitate