Rapid CFR Teiuș s-a impus, duminică, în ”Gara mare”, cu scorul de 2-0, stabilit încă din prima repriză, în fața formației Cuprirom Abrud. Pentru gruparea din Teiuș au marcat Goangă, în minutul 18 și Crișan, în minutul 35.

Victorie fără probleme pentru Rapid CFR Teiuș împotriva grupării Cuprirom Abrud. Cornel Crișan (48 de ani, fundaș central) și compania au reușit să tranșeze partida încă din primul act. Atunci, Goangă și Crișan au adus liniștea în tribune.

”A fost o victorie foarte importantă, o victorie muncită, este foarte important că am reușit să debutăm cu dreptul în retur și acum mergem la Baia de Arieș, după puncte”, a declarat Cornel Crișan, fotbalist și președinte de club, la Rapid CFR Teiuș.

În urma succesului de duminică, Rapid CFR Teiuș a acumulat 27 de puncte, în vreme ce elevii lui Robert Sicoe rămân la cota 21.

Foto: arhivă

 

Comentarii

  1. Teiusean spune:

    Felicitari Coco Crisan,care iata ca la o varsta inaintata,48 de ani,a reusit din nou un meci de exceptie,si a incheiat meciul fara greseala,in fata unor atacanti ca Romica David.Il felicit si pe fundasul central Nagy de doar 17 ani,evoluand senzational.

 
 

Publicitate

Publicitate