Duminică, Rapid CFR Teiuș și CS Ocna Mureș au oferit un meci spectaculos, încheiat cu scorul de 0-0. Ocaziile de pe stadionul din Teiuş au curs la ambele porți, însă doar portarul oaspeților, Țiboc și  lipsa de inspirație atacanților de pe teren au făcut ca scorul să rămână „alb”, 0-0 și cele două echipe să-și împartă punctele.

CS Ocna Mureș a învățat din greșelile sezonului trecut și s-au întărit considerabil în această vară și au reușit să obțină un punct în detrimentul grupării din Teiuș, formație renumită pentru tenacitatea de care dă dovadă pe propriul teren.

„Prima repriză a fost a noastră, dar a doua, trebuie să fiu fair-play și să recunosc că cei de la Ocna Mureș ne-au dominat. Am avut ocazii mari, și noi, și ei. Cred că este un rezultat echitabil”, a declarat Cornel Crișan, președinte Rapid CFR Teiuș

Nici cei de la CS Ocna Mureș nu sunt nemulțumiți de rezultat, mai ales că, în sezonul precedent, ocnamureșenii au avut mari probleme în  a acumula puncte.

„A fost un joc echilibrat, frumos, plăcut. Am avut noi un portar în mare formă astăzi. Ocaziile au fost împărțite, cred că oricine putea câștiga astăzi”, a declarat Gicu Domșa, antrenor principal CS Ocna Mureș.

Tehnicianul celor de la CS Ocna Mureș s-a plâns de faptul că partidele se dispută la aceste temperaturi ridicate. „E o crimă să joci pe temperatura asta, unii nu țin cont de sănătatea jucătorilor”, a mai spus Gicu Domșa.

Iată cele două distribuții:

Rapid CFR Teiuș: Costea – Cerghedean, Popa, Ov. Crișan, Breaz – Drăghiciu, Trifa, Goangă, Cutean – Rancea și Oltean. Au mai jucat: Domșa și Fostoc.

CS Ocna Mureș: Țiboc – Belea, Rațiu, Odvoș, Lacău- Vaidasigan. Cimpoieș, Pereat, Pleșa – Chisnoiu și Râșniță. Au mai jucat: Andrea, Nemeș

 
 
 

Publicitate

Publicitate