IMG_24471Surse din anturajul clubului aiudean, spun că după demisia preşedintelui executiv Neluţu Demeter, Olimpia Aiud îşi ‘linge ranile’ dar va continua în Liga a IV-a, foarte probabil cu Radu Andone (foto), după ce în acest tur a mai antrenat Industria Galda de Jos din Liga a III-a respectiv Rapid CFR Teiuş pe finalul actualului tur al Ligii a IV-a, antrenor la seniori şi cu Remus Ţălnar la juniori A1, acolo unde, conform aceloraşi surse, “olimpicii” nu-şi acund intenţia de a termina din nou pe locul 1, asta chiar dacă la finalul turului distanţa faţă de liderul CIL Blaj este de 11 puncte!

Frumoasa şi imprevizibila echipă a Olimpiei din tur (n.a. clubul de pe Aiudelul dă cel de-al doilea golgheter la Liga a IV-a, Vali Drăgan respectiv Juniori A1-Alex Cioca şi al treilea cel mai bun marcator la juniori C, Ovidiu Bodogae), locul trei în ierarhie la 7 puncte în urma liderului Mureşul Vinţu de Jos, creaţie a „nebuniei” preşedintelui executiv Neluţu Demeter, demisionat de la club, alături de delegatul Nicu Sasu după jocul de la Sântimbru (n.a. cei doi au asigurat, le cererea Biroului Executiv al clubului, interimatul până după jocul de la Şpring din 30 noiembrie atunci când demisia a devenit efectivă), este pe cale să se destrame.

Astfel, Paul Muntean şi Ovidiu Oniga au semnat definitiv cu Mureşul Vinţu de Jos, Alex Antonescu şi Daniel Vaidasigan sunt împrumutaţi până în vară la Performanţa Ighiu (n.a. dacă actele au fost semnate după ce demisia preşedintelului executiv a devenit efectivă, mai sunt oare valabile actele cu semnătura preşedintelui demisionar?!) iar căpitanul Vali Drăgan este dorit de Mureşul Vinţu de Jos, Performanţa Ighiu dar mai ales de Şurianu Sebeş (n.a. gruparea din Arinii Sebeşului l-ar vrea din retur şi pe Cristi Bodea de la Euro Şpring!) şi…ACS Pianu 2013 unde ar urma să fie antrenor-jucător. Ce surprize ne va mai rezerva viitorul vizavi de aceast echipăŢ Vom vedea! (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate