DSC02304Radu Andone va antrena în retur Olimpia Aiud, grupare clasată pe poziţia a treia a clasamentului Ligii a IV-a cu 30 de puncte, şapte mai puţin decât are Mureşul Vinţu de Jos, grupare care a iernat pe primul loc!

Fostul antrenor al celor de la Industria Galda de Jos respectiv Rapid CFR Teiuş, în prima parte a actualului sezon competiţional, a decis să revină în Aiud, deşi a mai avut şi alte oferte de la echipele din zonă, iar Remus Ţălnar, cel care i-a condus pe “olimpici” în tur se va ocupa de echipa de juniori A1 a clubului.

În altă ordine de idei, doi dintre fotbaliştii Olimpiei Aiud ofertaţi de formaţiile din judeţ, “căpitanul” Vali Drăgan respectiv Marius Felindean, au ales să continue şi în retur la gruparea aiudeană.

“Deocamdată căutăm să găsim un nou preşedinte pentru club şi cred că în ciuda faptului că în această perioadă echipa a pierdut doi jucători (n.a. Vaidasigan şi Antonescu sunt împrumutaţi până în vară la Performanţa Ighiu, în vreme ce pentru Paul Muntean şi Ovidiu Oniga, fotbalişti care se antrenează cu Mureşul Vinţu de Jos, conducerea Olimpiei mai aşteaptă o discuţie lămuritoare cu omologii lor de la Vinţu de Jos), iar primele trei etape sunt infernale din moment ce jucăm la Ighiu, acasă cu Vinţu şi la Sebeş, ne vom vinde scump pielea şi vom încerca să adunăm puncte” a afirmat ex-preşedintele Olimpiei Aiud, Neluţu Demeter. (D.U.)

 
 
 

Publicitate

Publicitate