În perioada 11-13 mai, la Blaj se va desfășura turneul de promovare în Divizia A 1, la volei feminin. La acest turneu se vor stabili cele două echipe care vor avea acces în sezonul viitor în Divizia A1.

La turneul pentru promovarea în Divizia A1 vor participa Volei Club Alba-Blaj, CET Govora, Rapid București și CSM Brăila.

”Pentru noi este o premieră, niciodată Blajul nu a mai găzduit un astfel de turneu. În urma turneului la Blaj, ar mai putea fi consemnată o premieră. Niciodată Blajul nu a avut o echipă  de senioare în Divzia A1”, a declarat Sergiu Ștefănescu, președintele executiv al Volei Club Alba-Blaj.

Președintele blăjean este conștient de faptul că echipa lui se bucură de un real avantaj a propriului teren, deoarece trupa antrenată de Emil Ciufudean se va bucura și de aportul publicului blăjean.

”Faptul că jucăm acasă constituie un avantaj, dar eu cred că echipa ar fi avut valoare să joace pe orice teren. Noi încercăm să realizăm visul promovării alături de blăjenii noștri”, a mai spus Ștefănescu.

Echipa de la Blaj nu a re nici o problemă în ceea ce privește lotul de jucătoare, acesta fiind valid în întregime, pentru turneul din 11-13 mai.

 

 

 

Comentarii

  1. Sorin spune:

    Hai Fetelor!!! Va tinem pumnii !!!

 
 

Publicitate

Publicitate