IMG_1296Anul trecut a început proiectul – aprobat de FRF și UEFA – de dezvoltare a fotbalului feminin din România, iar județul Alba a reușit să obțină rezultate remarcabile, după acțiunile organizate.

Din 24 martie 2014, începe etapa înscrierilor online pe site-ul www.fotbalfeminin.ro  pentru anul II de program.

Proiectul de promovare și dezvoltare a fotbalului feminin din România, conceput pentru perioada 2013-2016, aprobat de Federația Română de Fotbal și de UEFA, care și alocă o sumă anuală pentru derulare, a ajuns la anul II de implementare. Conform datelor statistice și rezultatelor obținute în primul an, de Municipiul București și de județele implicate (Alba, Arad, Brașov, Cluj, Dâmbovița, Mureș, Maramureș, Satu Mare, Teleorman), s-a hotărât ca în al doilea an, pe lângă alte 9 județe noi nominalizate (Argeș, Bacău, Buzău, Caraș-Severin, Gorj, Hargita, Mehedinți, Timiș, Vrancea), să participe și primele 3 județe care au avut cea mai bună implicare în anul 2013, adică Alba, Teleorman și Maramureș.

Anul trecut județul Alba a avut 388 de fete înscrise (individual, cu echipa clasei sau a școlii, conform regulamentului), fiind cele mai multe participante din țară. Ba mai mult echipele care au reprezentat județul Alba au câștigat locul I și locul secund. Prima treaptă a podiumului a fost ocupată de  selecționata V-VII, în vreme ce Colegiul Național „Avram Iancu” din Câmpeni a luat locul secund.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate