După ce, miercuri, la Stadionul „Cetate” din Alba Iulia, mai mulți părinți au fost refuzați de președintele Dăscălescu, vineri veștile bune au început să sosească pentru micuții fotbaliști. Aceștia și-au văzut dorința îndeplinită de către președintele clubului și au primit cale liberă spre Viitorul Alba Iulia, echipă antrenată de Raul Unchiaș.

Mai mult, părinții au ținut neapărat să mulțumească președintelui Mihai Dăscălescu, dar și antrenorului Vasile Gheorghe pentru sprijinul acordat.

„Vrem să mulțumim celor de la FC Unirea, în special domnului președinte Mihai Dăscălescu și domnului antrenor Vasile Gheorghe. Suntem bucuroși pentru că ne-au înțeles și pentru că ne-au făcut pe plac până la urmă”, a declarat unul din părinții care a solicitat ca fiul său să fie transferat la Viitorul Unirea.

Copiii vor avea șansa să participe la mai multe turnee de pregătire în județele vecine, dar și la competiții internaționale, lucruri de care nu au avut parte copiii, la echipa „fanion” a județului Alba.

 

Comentarii

  1. DANIEL spune:

    ASA SE POATE RIDICA FOTBALUL SI LA NOI IN JUDET!!!
    Felicitari celor care intreprind astfel de initiative , precum RAUL UNCHIAS!!!

 
 

Publicitate

Publicitate