Sâmbătă a avut loc cea de-a noua etapă din cadrul Ligii a III-a. Singura reprezentantă a județului Alba, ACF Metalurgistul Cugir a fost învinsă pe terenul din Cluj. Băieții lui Opric se întorc acasă cu un rezultat negativ.

După eșecul de vinerea trecută, suferit pe teren propriu în fața liderului CS Național Sebiș, băieții lui Opric au mai acumulat un rezultat negativ în campionat etapa aceasta, când au fost înfrânți cu scorul de 2-0, în confruntarea cu CS Unirea Jucu. Deși meciul trebuia să fie unul relativ ușor pentru echipa cugireană, s-a dovedit a fi cu totul altfel. Profitând de problemele ce au apărut în ultima săptămână la club, CS Unirea Jucu a știut cum să trateze mai bine acest meci, iar la final rezultatul nu a lipsit să apară. Gazdele de astăzi aveau un număr de 8 puncte acumulate de la începerea sezonului, clasându-se pe cea de-a 8-a poziție.

În urma eșecului suferit astăzi, Metalurgistul coboară în clasament, o poziție, până pe locul 3, după ce ACS Șoimii Pâncota au câștigat ieri cu scorul de 4-0 pe teren propriu, în fața celor de la FC Unirea Dej.

Cu o victorie, astăzi, băieții lui Opric se puteau apropria la 4 puncte de liderul CS Național Sebiș, care a remizat ieri, 1-1, pe terenul celor de la CS FC Zalău.

Următoarea etapă este programată sâmbătă, 2 noiembrie, de la ora 14.00. ACF Metalurgistul Cugir primește vizita celor de la CS FC Zalău. Meciul se anunță a fi unul dificil pentru cugireni, având în vedere rezultatul obținut astăzi de echipa din Zalău, în confruntarea cu liderul seriei.

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate