IMG_4717Clasaţi pe poziţia a 11-a în Liga a IV-a, pienarii au reuşit transferul acestei ierni! “Căpitanul” şi golgheterul echipei în prima parte a acestei ediţii de campionat, Dorel Grecu (foto stânga), a semnat cu Rapid CFR Suceava, grupare care evoluează în Seria 1 a ligii secunde.

Altfel, antrenorul jucător Dorin Popşor a renunţat la fotbalul românesc şi a ales să plece la pietena lui la… Abu Dabi, condiţii în care funcţia de antrenor principal al formaţiei va fii preluată de Marius Tudor, 31 de ani originar din Cugir, absolvent al Universităţii Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport.

“Pe această cale vreau să le mulţumesc celor doi pentru că au pus umărul la parcursul din acest tur de campionat al echipei noastre şi le doresc tot binele din lume pe noul drum.

Sunt mândru că ASC Pianu 2013 a reuşit să transfere un jucător din Liga a IV-a la Liga a II-a, este de fapt singura astfel de mutare la nivel judeţean, semn că la clubul nostru s-a muncit bine în prima parte a campionatului.

Din retur, pregătirile se vor relua pe 27 ianuarie, ne vom axa pe fotbalişti tineri, şi suntem în tratative cu vreo patru jucători de la Viitorul Sibiu-juniori A, care şi-au dat acordul ca din retur să evolueze la noi” a punctat preşedintele clubului, în acelaşi timp şi jucător, Claudiu Furdui. (Dan UDREA)

 
 
 

Publicitate

Publicitate