Campania „Salvează FC Unirea Alba Iulia” a reuşit să dea primele rezultate. Unul dintre politicienii din judeţ s-a arătat impresionat de situaţia Unirii şi a dorit să acorde sprijin pentru achitarea baremului de arbitraj.

Teodor Atanasiu a oferit 2.500 de lei echipei albaiuliene, pentru ca echipa din Alba Iulia să nu rişte neprogramarea, din cauza neplăţii arbitrajelor. Atanasiu este, astfel, primul politician din judeţul Alba care a reacţionat la campania „Salvaţi FC Unirea Alba Iulia”.

Gestul politicianului a fost salutat de către conducătorii clubului Unirea Alba Iulia, iar şefii clubului s-au arătat deschişi pentru a discuta şi cu alţi politicieni.

Reamintim faptul că Unirea Alba Iulia nu trece prin cele mai bune momente, iar  jucătorii sunt neplătiţi de aproximativ trei luni. În acest moment, nici autorităţile locale şi nici acţionarii clubului nu sprijină echipa din Cetatea Marii Uniri.

 

Comentarii

 1. pasti spune:

  chiar 5 luni…ms

 2. unirist spune:

  nu 3 luni 5 LUNI UNI AU SI 6LUNI DE CAND SUNT NEPLATITI…

 3. alex spune:

  ba craciun, banuiesc ca tu esti remunerat pentru activitatea pe care o prestezi la alba24, banuiesc ca nu o faci dezinteresat de baiat bun ce esti… ia fa tu poze si scrie 3 luni fara sa iti dea aia de o shaorma si vezi cum e…

 4. Pascal spune:

  Eu am copil acasa si tie iti arde de glume

 5. unirist spune:

  EU AM JUCAT CU LUCEAFARUL NU CA AIA DAR NU MAI MINTI

  1. no name spune:

   Ia nu mai fi tu bai asa de arogant cu persoanele care comenteaza articolele de pe acest site …. in loc sa fiti de partea fotbalistilor , voi „presa” mai mult ii criticati . RUSINE !!! Stiti foarte bine care este situatia reala de la club si in loc sa o prezentati cititorilor asa cum este, spune-ti de 2 luni incoace ca jucatorii sunt neplatiti de 3 luni dar defapt sunt 5 … to be continue …

 6. no name spune:

  Mai bine HAI SA FIM TOTI ALATURI DE UNIREA ALBA IULIA , aceasta echipa minunata, si noi suporterii dar si voi presa si ceilalti !

 
 

Publicitate

Publicitate