Fostul fundaș al Unirii Alba Iulia, Ionuț Stan a făcut primii pași în dreptunghiul verde alături de antrenorul Iosif Luca. Tehnicianul de 79 de ani a avut doar cuvinte de laudă la adresa apărătorului. 

Aflat în spital la Alba Iulia, Iosif Luca și-a amintit cu exactitate de juniorul Ionuț Stan, pe care l-a descris cu mare atenție și despre care a vorbit foarte frumos. Mai mult, antrenorul consideră că Stan merită să fie în atenția unei echipe ca Pandurii.

„Ionuț Stan este unul din cei mai reprezentativi juniori pe care i-am avut vreodată. Era disciplinat din punct de vedere tactic, inteligent în joc și un copil foarte liniștit, chiar merită să evolueze la un nivel înalt”, a declarat Iosif Luca.

De la grupa de copii și juniori de la Rival Alba Iulia, Stan a făcut pasul la Unirea Alba Iulia, formație pentru care a avut evoluții apreciate. Jocurile de la Unirea Alba Iulia l-au adus pe Stan în atenția unor echipe din prima Liga, iar aici putem aminti, FC Vaslui, Pandurii Târgu Jiu, iar, din liga secundă,  ASA Târgu Mureș  și CSM Râmnicu Vâlcea s-au interesat de serviciile apărătorului.

 
 
 

Publicitate

Publicitate