Cu mai puțin de două săptămâni până la startul returului,  președintele executiv al echipei de fotbal Unirea Alba Iulia, Mihai Dăscălescu speră ca aceasta să aibă un parcurs bun. A vorbit despre situația echipei, dar și despre așteptările lui pentru partea secundă a returului de campionat.

Aflată pe locul șase în Liga a II-a, Seria a II-a, Unirea Alba Iulia nu pare scăpată de grijile retrogradării, dar șefii de pe ”Cetate” nu iau în calcul o astfel de variantă. Președintele Dăscălescu a vorbit despre lucrurile pozitive, dar și despre cele negative care s-au petrecut în această iarnă la echipa din Alba Iulia.

„La capitolul plusuri, aș putea spune că transferurile pe care le-am efectuat în această iarnă constituie un plus pentru echipă. Un alt lucru pozitiv este continuitatea la nivelul staff-ului tehnic pentru că domnul Gherman s-a putut ocupa de pregătirea echipei în această iarnă. Un al treilea avantaj, al echipei  Unirea este dat de faptul că avem un grup unit la nivelul lotului. În ceea ce privesc lucrurile negative, pot spune că am fost afectați pentru că nu am avut terenuri de pregătire în această iarnă pe care să ne desfășurăm activitatea în condiții normale”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă președintele Unirii nu a nominalizat la capitolul pierderi, este de menţionat că, în această iarnă Unirea Alba Iulia a rămas și fără doi jucători de bază: francezul Yamoudou Camara (plecat la CSMS Iași) și George Petcuț (Poli Timișoara).

Returul ligii secunde va debuta pe 10 martie, iar echipa din Cetatea Marii Uniri va evolua în prima rundă din retur în deplasare, cu CSM Râmnicu Vâlcea.

 

 

 

 

 
 
 

Publicitate

Publicitate