Bogdan DumaPreședintele CSU Alba Iulia, Bogdan Duma a fost vizibil afectat de ratarea obiectivelor, însă cel mai tare pe oficialul albaiulian l-a durut atitudinea fetelor din teren.

Duma a recunoscut că pentru CSU Alba Iulia a mai rămas medalia de bronz, însă nu este așa de încrezător în șansele echipei sale.

„Am avut obiectiv  câștigarea cupei și a campionatului și nu am reușit niciunul. E un sezon compromis. Sunt supărat pe echipă. Să nu aud pe nimeni că vorbește de arbitraj.  Arbitraj ca la Târgoviște mi-aș dori să am mereu la Alba Iulia în sală. Atât timp cât nu ești în stare să bagi mingea în coș, nu e vorba de arbitraj. Antrenorii știu unde e problema și trebuie să o remedieze. Acum ne rămâne locul trei. La cum joacă echipa e greu să ne îndeplinim și acest obiectiv. Am jucat mult sub valoarea din campionat”, a declarat Bogdan Duma, președinte CSU Alba Iulia.

 CSU Alba Iulia urmează să joace în finala mică cu ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, unde din nou va avea avantajul propriului teren.

Miroslav Popov: „Nu sunt mulțumit de meci”

Antrenorul Miroslav Popov a fost dezamăgit de eșecul echipei pe care o pregătește, însă acesta a ținut din nou să precizeze faptul că CSU Alba Iulia nu ar fi trebuit să piardă prima partidă de pe propriul teren.

„Nu sunt mulțumit de meci, deoarece noi am pierdut pe aruncările noastre, ei au marcat tot ce au avut, ei au avut o diferență mare în primele minute. Am jucat mai bine în repriza a doua, dar nu a fost suficient să ne apropiem. Sunt dezamăgit pentru că noi aveam nevoie de mai multă luptă, nu e ușor să câștigi cu Târgoviște. Dureros e că noi am avut avantajul terenului propriu”, a declarat Miroslav Popov.

Totuși, antrenorul formației din Alba Iulia speră să reușiească să motiveze fetele și să obțină medalia de bronz, însă consideră că nici acele meciuri nu vor fi ușoare pentru CSU Alba Iulia.

 
 
 

Publicitate

Publicitate