IMG_4987Fostul portar al Unirii Alba Iulia și Metalurgistul Cugir, Călin Tiuț a semnat vineri cu FC Botoșani pe patru sezoane. După ce a fost în probe la Botoșani, goalkeeper-ul l-a convins pe antrenorul Leo Grozavu și va rămâne la echipa moldavă. 

Preşedintele FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că portarul Călin Tiuţ a semnat cu gruparea botoşăneană un contract pentru o perioadă de patru ani.

Călin Tiuţ a semnat cu noi un contract pentru o perioadă de patru ani. Tiuţ este un jucător tânăr, de viitor, pe care l-am monitorizat în ultima jumătate de an. Jucătorul a fost în cantonament cu echipa la Târgu Neamţ şi am decis că este un fotbalist ce ne va putea ajuta în viitor”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Mediafax.

Călin Tiuţ are 22 de ani, evoluează pe postul de portar şi a jucat până acum la echipa de tineret a grupării CFR Cluj, la Unirea Alba Iulia, Fortuna Brazi şi Metalurgistul Cugir, la toate aceste formaţii fiind împrumutat de CFR Cluj.

Tiuț va trebui să se lupte cu un alt fost unirist, Curileac pentru postul de titular, dar și cu portarul împrumutat de FC Botoșani de la Pandurii, David Lazar

Sursa: Mediafax

 
 
 

Publicitate

Publicitate