IMG_6999 (1)HC Alba-Sebeș va pierde una din cele mai bune sportive din lot din acest sezon. Este vorba de portarul Viorica Suba, handbalistă care va fi transferată la Mureșul Târgu Mureș, formație care a promovat în Liga Națională de handbal feminin.

Fosta adversară a Sebeșului a confirmat negocierile cu Suba, iar președintele grupării din Târgu Mureș a vorbit foarte frumos despre portarul echipei din Sebeș.

„Viorica Suba este un portar și un caracter extraordinar. Ea m-a impresionat încă de la meciul cu noi, când a avut șaisprezece intervenții, ea a câștigat meciul pentru Sebeș atunci. 90% Viorica Suba e la noi”, a declarat Teodor Rad, președintele echipei Mureșul Târgu Mureș.

IMG_9317Suba da, Dobromir ba

Deși se vehicula și numele Laviniei Dobromir pe lista de achiziții a celor de la Mureșul Târgu Mureș, președintele Teodor Rad a infirmat interesul pentru Lavinia Dobromir, spunând că doar Viorica Suba îl interesează din tabăra antrenată de Alex Weber.

Virgil Costea speră totuși să le întoarcă din drum și pe Suba și pe Dobromir, ambele aflate la final de contract cu formația HC Alba-Sebeș.

„Dacă vor să plece Dobromir și Suba sunt libere să plece, dar, dacă vor să rămână, vom renegocia contractul. Clubul nu se lipsește de nimeni. HC Alba-Sebeș trebuie să meargă înainte, să facă niște modificări la lot, să aducem doi inter și un centru, să facem un plan de bătaie și la anu să promovăm”, a declarat Virgil Costea, președinte HC Alba-Sebeș.

Deși postul de extremă atât pe partea stângă, cât și pe dreapta este unul deficitar la Sebeș, președintele Virgil Costea a menționat că își dorește doar doi interi și un centru. Întrebarea este: Oare de ce domnul Costea nu dorește să aducă extreme la echipă? De teama că una dintre jucătoarele favorizate nu va mai putea juca?

Anișoara Durac vrea să rămână la Sebeș

Una din jucătoarele experimentate din lotul lui Weber, Anișoara Durac, și-a anunțat intenția de a rămâne la echipă și sezonul viitor. Președintele HC Alba-Sebeș, Virgil Costea a discutat cu Durac și în principiu sportiva va fi jucătoarea echipei HC Alba-Sebeș și sezonul viitor.

Trebuie menționat faptul că Anișoara Durac a avut parte de un tratament special față de restul coechipierelor, ea venind la Sebeș  doar cu o zi înainte de meci, ea făcând pregătire separat de echipa lui Weber.

Președintele echipei Mureșul Târgu Mureș: „HC Alba-Sebeș are nevoie de o extremă stângă adevărată. Seviștean Popa ar fi o variantă pentru ei”

Președintele formației Mureșul Târgu Mureș, grupare care a promovat de pe primul loc în Liga Națională, lăsând HC Alba-Sebeș să-și „rupă gâtul” la baraj, Teodor Rad consideră că echipa are nevoie de câteva întăriri.

„Cred că HC Alba-Sebeș are nevoie de o extremă stângă adevărată, pentru că la baraj extremele nu au ajutat deloc. Seviștean Popa cred că ar fi o variantă bună pentru Sebeș, e un om care se pricepe și care cu siguranță ar ajuta echipa”, a declarat Teodor Rad, președinte  Mureșul Târgu Mureș. Oficialul grupării Mureșul a dorit să-i transmită condoleanțe lui Seviștean Popa, deoarece, recent, soția antrenorului a trecut la cele veșnice.

 
 
 

Publicitate

Publicitate