Europa Alba Iulia a plecat marți la Oradea, loc în care va avea loc miercuri barajul pentru accederea în Liga a III-a. Portarul Cătălin Ștef a avut parte de o mare surpriză la plecarea spre Oradea: acesta a fost trimis acasă. Motivul a fost că, în seara dinainte, Ștef a îndrăznit să întrebe de ce nu și-a primit salariul pe luna mai, deși toți colegii lui își încasaseră drepturile bănești.

Neplătit pe luna mai, Cătălin Ștef a căutat explicații la șefii Europei, însă aceștia l-au trimis să-și dea examenele, deși ar fi trebuit să facă deplasarea cu echipa la Oradea.

„Unul din conducători mi-a spus: <Tu nu vii la Oradea, du-te la examene>. Eu nu am primit salariul nici pe luna mai, eu mi-am luat două salarii de când sunt la ei.  Eu nu m-am certat cu nimeni,  toată echipa a luat banii pe luna mai, eu nu. Eu am vrut să știu motivul pentru care nu mi-am luat salariul. I-am transmis antrenorului că nu vin la Oradea dacă nu îmi spun ce se întâmplă. Eu nu pot merge pe gratis, pentru că pierd și trei examene la facultate”, a declarat portarul Cătălin Ștef. Acesta are de încasat două salarii din partea oficialilor echipei Europa Alba Iulia.

De partea cealaltă, șefii echipei s-au făcut că plouă, deși portarul Ștef purtase discuții cu aceștia. „Nu știu ce s-a întâmplat cu Ștef, cred că trebuie să-l întrebați pe domnul Hăncaș”, a punctat vicepreședintele, Liviu Coacăză.  În vreme ce antrenorul a încercat să explice motivul pentru care a apelat la Răzvan Cotoară și nu la Cătălin Ștef. „Am mers și pe ideea că Răzvan Cotoară a apărat tot campionatul la juniori, iar în tur a fost titular la prima echipă”, a spus Hăncaș.

Cătălin Ștef a ajuns în această iarnă la Europa Alba Iulia, deși a fost curtat de mai multe echipe din Liga a IV-a. „Eu sunt dezamăgit de conducere, în ziua plecării îmi spun să merg în altă parte și să fiu dat afară. După ce am mers la antrenament în fiecare zi, nu cred că e corect”, a spus cu amărăciune Cătălin Ștef.

 

Comentarii

 1. Anonymus spune:

  COACAZA ******** nu mai lucra fotbalisti pe la spate …. Butoi plin de ***** ce esti !!!!! Sa iti fie rusine ******** !!!!!

 2. SERGIU spune:

  bafta Europa!!sa castigati dar schimbati dracu antrenoru ca ii marioneta la echipa asta.cum sa lasi portaru de rezerva acasa si sa duci portaru de la juniori.daca se loveste Rotaru la meci o sa plangeti pe urma

 3. Calin09calin spune:

  Ma Cataline vezi ce fac astea cu tine ?
  Nu puteai sta tu fainh frumos la dalia
  Tot dalia e pt tine lasai pe astea

 4. florin spune:

  Nu fii dezamagit Catalin, concentreaza-te pe examene, nu are rost sa te gandesti la ce a fost, timpul le va rezolva pe toate. Oportunitati vor fii cu siguranta pt. ca ai valoare. Succes la examene si sa stii ca niciodata „cartea” nu ti-o poate lua nimeni.

 5. Ion spune:

  Ba Sergiule, tu crezi cxa antrenoru l-o lasat acasa pe portar sau conducerea/ chiar asa de naiv esti?! Antrenoru o gasit si el o explicatie ca doar nu era sa-si lucreze sefii!

 6. Sandu spune:

  Mie personal chiar imi place antrenorul asta al europenilor, isi face treaba, nu vorbeste mult, nu critica pe nimeni… Ce, daca nu ,,latra” ca Manea sau Fogorosi inseamna ca-i ,,marioneta”?

 7. SERGIU spune:

  mai Ioane deja ajungem m-ai sus pana la Becali cu telefoanele..antrenoru trebuia sa se impuna cel putin la meciu asta ca avea nevoie de el..

 8. SERGIU spune:

  Si Ma SANDULE u ai vazut matza sa latre!pai pe cine sa latre el ca ii e frica de jucatori..am fost la un meci la europa se schimbau jucatorii in teren pe posturi
  fara sa stie el.cred ca nu stie nici ce post joaca toti 11

 9. stie tot spune:

  Pai daca i-au cumparat 12 meciuri din 15,ce sa mai latre,ca daca l-au lasat singur cu Radestiul,au pierdut si au intervenit cu mafiotii de la AJF sa castige.

 10. stie tot spune:

  De-ar intra macar sa se curete judetul si CSO-ul sa cumpere loc,ca e jale cate blaturi au facut in primavara asta.Sa se joace fotbalul pe teren,asa bine sau rau cum pot celelalte echipe,dar corect,ca asta-i farmecul.

 11. Ion spune:

  Pentru Sergiu totuna cu stietot: vorbesti ca un frustrat din lumea fotbalului/ oare nu esti cumva vreun ,,domn” antrenor de ai sarit ca ars : asta a promovat echipa ! faptele vorbesc/ de ce te supara in halul asta adevarul?!

 12. Ion spune:

  daca nu toata lumea gandeste in barfe ca tine……… lasa-ne in pace ……ce ai cu noi/ am vazut ca te-ai luat si de Sandu.

 13. Ion spune:

  si apropo antrenorul s-a impus prin fapte, ca un profesionist/ voua nu va plac decat cei de mahala, de teapa voastra – mai uitati-va si voi la marile cluburi de dincolo ce fel de oameni promoveaza! dar romanul tot roman.

 14. jucator liga a IV spune:

  Felicitari pt accederea in liga a III ma bucur nespus ca am scapat de o echipa ca Europa alba iulia !!. O echipa cu un lot bun dar prea multe aranjamente care nu trebuiau sa aiva loc intro competitie e fotbal .

 
 

Publicitate

Publicitate