Unirea Alba Iulia a reușit să obțină duminică un punct în deplasarea de la Timișoara din jocul cu formația locală Poli Timișoara. Trupa pregătită de Stelian Ghermna a început curajos jocul, iar în partea secundă uniriștii s-au apărat excelent și au reușit să obțină un punct în deplasarea de la Timișoara.

Partida de la Timișoara a fost începută bine de echipa lui Stelian Gherman care a arătat o cu totul altă față în partida din Banat, în comparație cu meciul din runda intermediară cu FC Olt. Unirea a început curajos meciul și a avut câteva ocazii în debutul partidei pentru ca în finalul primei părți ”alb-violeții” să atace mai mult  poarta lui Pascal.

Partea secundă a aparținut în totalitate echipei Poli Timișoara. Unirea Alba Iulia s-a mulțumit să se apere, iar ocaziile la poarta lui Pascal nu au întârziat să apară. Chiar și așa tabela a rămas imaculată grație unei defensive eroice a Unirii Alba Iulia.

Poli Timişoara: Leptmets – Belu, Mera, Fl. Ilie, Fl. Sandu – Chiş, Poparadu (cpt.), Pătraş – Popovici, Ricketts, Cârstea. Rezerve: Kirev – Scutaru, Gorobsov, Fuchs, Goga, Dobricean, Axente. Antrenor: Valentin Velcea

Unirea alba Iulia: Pascal (cpt.) – N. Oltean, I. Stan, I. Şerban, M. Oprea, Oară, Ciofu, D. Militaru, Pleniceanu, M. Petrescu – S. Mureşan.Rezerve: Lasc – Schuller, Potolea, Bumbac, Pecarov, Ianc, V. Florea. Antrenor: Stelian Gherman

Unirea Alba Iulia a acumulat 28 de puncte după remiza de la Timișoara și va juca în runda viitoare pe propriul teren cu Gloria Bistrița, într-un meci ce va avea loc vineri 13 aprilie.

 
 
 

Publicitate

Publicitate