Codașa Ligii a III-a, Seria a V-a, Europa Alba Iulia, se deplasează vineri la Sighetu Marmației pentru  disputa cu formația Plimob din localitate. Decimat de indisponibilități, tehnicianul Dan Mănăilă are reale probleme în a găsi formula de start.

Partida de vineri este una extrem de importantă pentru albaiulieni deoarece gruparea din Sighetu Marmației este și ea o candidată la retrogradare.

„Pentru noi este un joc foarte important deoarece jucăm cu o echipă care se află în luptă directă cu noi. Avem niște probleme la nivelul lotului de jucători și asta ne face să ne gândim foarte bine cum începem. Ei joacă destul de tare acasă dar sunt convins că băieții nu se vor speria”, a declarat Dan Mănăilă, antrenor principal Europa Alba Iulia.

În această săptămână nu s-au antrenat deloc Marius Cristea, Alin Apetri și Daniel Lupșan, fotbaliști accidentați și cel mai probabil indisponibili pentru jocul de vineri.

Disputa de la Sighetu Marmației va începe vineri la ora 15:00, iar echipa lui Mănăilă va face deplasarea în ziua jocului.

Marcel Rusu nu mai vine la Europa, e principal la Turda

Chiar dacă era dat ca sigur în tabăra Europei, antrenorul Marcel Rusu nu va mai veni la Alba Iulia. Acesta a preferat să rămână antrenor principal la Turda, formație părăsită de George Ciorceri după înfrângerea cu Plimob. „Marcel Rusu nu a mai venit la Europa Alba Iulia. E principal la Turda din câte am înțeles. M-a sunat dimineață și mi-a spus că rămâne la FCM Turda”, a mai punctat Mănăilă.

Astfel, Europa Alba Iulia rămâne în continuare fără antrenor cu portarii, tehnician necesar în staff-ul lui Mănăilă mai ales după prestațiile celor doi goalkeeperi.

Apără Cotoară cu Plimob?

O altă dilemă a antrenorului Dan Mănăilă stă asupra postului de portar. Acesta nu știe pe cine să mizeze după ce Vlad Răducanu a greșit în partida cu FC Hunedoara. Nu ar fi exclus ca după gafele lui Răducanu, rezerva Răzvan Cotoară să intre din primul minut la Sighetu Marmației și să-și primească șansa lui de a-i demonstra lui Mănăilă că merită să evolueze în Liga a III-a.

 

 

 

Comentarii

  1. eu spune:

    Puteti sa il bagati si pe Coacaza in poarta f*********.Coacaza unde e portarul care ai zis ca vine saptamana asta?S-au era cumva Marcel Rusu transferul bomba pe postul de portar?Santeti o adunatura de p****i si d******i dar va mai lipseste Marcel Rusu ca sa fie stafful complect!Ati avut un singur om de valoare care v-a dus in liga a 3-a si nu ati stiut sa il tineti la echipa,daca nu era el in poarta la meciul cu,Cugirul acum ati fi jucat la Santimbru nu la Sighet,…F*********R…

 
 

Publicitate

Publicitate